_MG_3451swLUtställarna en viktig del av Diagnostikforum                                 Utställningen är mycket uppskattad av våra deltagare. Här kan ni visa upp era senaste produkter för hundratals biomedicinska analytiker från hela landet som har stort inflytande på köpbeslut inom laboratoriemedicin och klinisk fysiologi.                                                                                    Dagen innan den allmänna kongressen öppnar har verksamhetschefer, utbildare samt representanter från fackförbund och riksföreningar ett möte tillsammans på Universitetssjukhuset, den 27 september.

Tidigare år kom över 500 deltagare till Diagnostikforum och vi hoppas på minst lika många deltagare i år.

Utställningshallen

Konferensprogrammet kommer att hållas i flera olika konferenslokaler på Universitetssjukhuset, med Wilandersalen nära huvudentrén i centrum. Utställningen planeras runt Wilandersalen, dels i lokalerna Sottern och Unden och dels i utrymmet strax utanför Wilandersalen.

Platserna är begränsade så först till kvarn gäller. Vi kan i år erbjuda 22 utställarplatser och två huvudsponsorplatser. Fika, kaffe på maten och mingelbuffé den 27 september kommer att serveras i anslutning till utställningen. Vi har schemalagt de parallella sessionerna så att det blir ett jämnt flöde. På så sätt har deltagarna gott om tid att tillbringa i utställningshallen.

Vi ser det som en stor fördel att förlägga mötet i nära anslutning till verksamheterna på Universitetssjukhuset då personal från olika kliniker kan besöka utställningen. Det här möjliggör också studiebesök på laboratorierna.

Programmet den 27 september kommer att starta efter lunch och avslutas med mingelbuffé i utställningen, så vi föreslår en inställelsetid från kl. 12. Sedan fortlöper kongressen och avslutas runt kl. 17 den 29 september.

I år finns möjlighet att som utställare hålla i frukostmöten eller workshops innan ordinarie program tar vid den 29 september. Vid mån av plats i programmet, och i lokalerna, kan detta också planeras under övrig tid.

Priser

Följande alternativ för utställare finns att tillgå. Avgifterna i år är starkt rabatterade då vi har en mindre utställaryta att tillgå.

OBS! Ingen moms tillkommer. IBL:s verksamhet är momsbefriad.

Huvudsponsor (2 platser)

Utställningsyta enligt överenskommelse (bord kan tillhandahållas, inkl. ström), egen fördelardosa. Logotyp och länk på Diagnostiksforums webbplats.

Annons i konferensprogrammet.

Fritt deltagande för 2 personer. Önskas fler personer betalas ordinarie anmälningsavgift.

Möjlighet att arrangera workshop.
Pris: 20 000 kr 

Utställare 

Utställningsyta cirka 2 m som inkluderar bord storlek 120-140 cm (inkl. ström ), ta med egen fördelardosa. Fritt deltagande för 1 person. Önskas fler personer betalas ordinarie anmälningsavgift.

Möjlighet att arrangera workshop.

Pris: 10 000 kr 

Workshop

Är du som utställare intresserad av att hålla ett frukostseminarium, en workshop eller en demonstration? Kontakta utställaransvarig för mer information (se kontaktuppgifter nedan).

Villkor

Avbokningsvillkor Anmälan är bindande. Vid avbokning fram till och med den 26 augusti 2016 debiteras 30 % av deltagaravgiften. Vid avbokning därefter debiteras hela avgiften.

Anmälningsformulär enligt nedan mailas till utställaransvarig.

Missa inte årets händelse, boka utställningsplats redan idag! 

Anmälningsformuläret skickas till Maria Rudbäck via e-post: maria.rudback@regionorebrolan.se
Anmälan utställare